• ca
 • en

info@marinapalamos.com

00 34 972 60 10 00

 

RESERVA EL TEU AMARRADOR

  Nom

  Email

  Eslora / Mànega

  Data d'entrada

  Data de sortida

  AMARRADORS

  Marina Palamós és un port únic situat al centre de la Costa Brava, a redós dels vents i de situacions meteorològiques adverses. La nostra ingfrastructura i dics de protecció, fan de Marina Palamós la millor opció per vosté i la seva embarcació tant per llargues estades com per escales entre el Sud de França, Costa de barcelona o les Illes Balears.

  Marina Palamós disposa de 862 amarradors per embarcacions de 7 fins a 30 metres d'eslora, 270 destinats al lloguer. 

  Tots els amarres disposen de subministre d'aigua i electricitat, el consum dels quals está inclós en la tarifa de lloguer, i de  sistema de fondeig amb mort o amb finger .

  El lloguer d'un amarre inclou de forma gratuïta l'ús dels vestuaris, l'accés a la xarxa wi-fi, el servei de vigilància nocturna amb personal de seguretat propi i extern i sistema de videovigilància per garantir la seguretat de la seva embarcació de forma generalitzada.

  El Port ofereix els serveis de botadura i posada en sec d' embarcaccions de fins a 30 Tones de pes (15 metres d'eslora), d'área tècnica per el manteniment d'embarcacions,  de lloguer de panyols i de venda de gas oil i de benzina.

  Altres serveis disponibles per les embarcacions usuàries del Port son la bugaderia, la recollida de residus MARPOL i l'espai de jocs infantils, restaurants, botigues d'efectes nàutics.

   Nom

   Email

   Eslora / Mànega

   Data d'entrada

   Data de sortida