• ca
 • en

info@marinapalamos.com

00 34 972 60 10 00

 

RESERVA EL TEU AMARRADOR

  Nom

  Email

  Eslora / Mànega

  Data d'entrada

  Data de sortida

  LA COSTA BRAVA

  Consulta la nostra Guia

  En les seves 80 milles de litoral, la Costa Brava alterna platges de càlides aigües i penya-segats espectaculars a on es troben nombrosos punts a on fondejar i disfrutar de la Mediterrània en estat pur.

  Destí turìstic des de fa molts d'anys, la Costa Brava és un indret ric en cultura, gastronomia, art, bellesa paisatgística i també un entorn ideal per gaudir del mar.

  El Port Esportiu Marina Palamós es troba a mitja milla de la platja de La Fosca, indret de gran bellesa i ideal per el fondeig d'embarcacions, que és la porta d'entrada a l'Espai Natural Castell-Cap Roig, àrea protegida de 732 hectàrees marines, que compren la prolongació del massís de les Gavarres fins al mar, creant zones de gran interès paisatgístic.

  Dins d'aquest espai natural es troba la platja verge de Castell, les Cales de Cala Estreta, la Foradada, Cala Canyers i Cala Senià, totes elles a poques milles del Port, que conformen un dels hàbitats marins més ben conservats de la Costa Brava.

  Just al Nord es troben el jardí Botànic de Cap Roig, a on cada estiu es celebra un important festival de música, I tot seguit s'arriba als poblats  mariners de Calella, a on es fa cada primer dissabte de Juliol la  concorreguda cantada d'habaneres, de Llafranc i Tamariu.

  PALAMÓS

  Situat al centre de la Costa Brava, Palamós es un típic poble mariner. cada tarda, amb l'arribada dels vaixells pesquers al Port, la descàrrega i el  posterior mercat del peix, es converteix en un espectacle pels seus visitants.