• ca
 • en

info@marinapalamos.com

00 34 972 60 10 00

 

RESERVA EL TEU AMARRADOR

  Nom

  Email

  Eslora / Mànega

  Data d'entrada

  Data de sortida

  NITS BLANQUES 2019

  El dissabte 27 de Juliol celebrem una nova edició de LES NITS BLANQUES, concert benèfic obert al públic en general que cada any organizta el Port Esportiu Marina Palamós.
  En l’edició d’aquest any actuarà l’Orgquestra Simfónica VOZES

  Durant el concert es sol.lictarà un donatiu a favor de les entitats: Projecte VOZES i Fundació Kàlida

  PROJECTE VOZES
  VOZES es un projecte que treballa per l’ integració social de nens i adolescents de barriades marginals en risc d’exclusió social de Barcelona i rodalies mitjançant la formació musical. La música es la via principal per la millora social i intel•lectual obtenint resultats en els nens mes enllà de l’àmbit musical .
  Des de fa mes de 10 anys VOZES ofereixen accés a la formació musical i als instruments de forma gratuïta als nens a partir dels 3 anys impartint classes entre setmana en diferents escoles, instituts,c entres cívics. Mes de 420 nens i adolescents han participat en aquest projecte
  El seu finançament prové en un 80% d’ajudes d’empreses i de donacions privades. VOZES esta a la recerca continuada de fons per poder continuar amb les seves activitats artistico-musicals, que destinen a l’adquisició d’instruments musicals, material i partitures, desplaçaments per als concerts, per els assajos, entre d’altres. L’ inversió de VOZES per cada nen/any es de 389.- Euros.
  VOZES, un projecte que canvia vides.

  FUNDACIÓ KÀLIDA
  La Fundació Kālida ofereix suport emocional, pràctic i social a persones amb càncer, els seus familiars i cuidadors, a espais dissenyats especialment per aportar seguretat i calma. De manera gratuïta i sense cita prèvia, al costat dels serveis d’oncologia dels hospitals públics de referència. Seguim el model d’èxit de l’ONG escocesa Maggie’s, la xarxa de la qual formen part. Al maig vam inaugurar el primer centre, Kālida Sant Pau, dissenyat de manera altruista per la reconeguda arquitecta Benedetta Tagliabue i la interiorista Patricia Urquiola. Des del 2017 ja hem atès més de 2.500 visites.

  El concert s’iniciarà a les 21 hores. recordeu que cal vestir de blanc!!!

  Opció de sopar desprès del cocnert. Preu sopar: 70 Euros (inclou important donatiu per les entitats beneficiàries)
  Reserves per el sopar al 972 60 10 00

  Us esperem!!!!