• ca
 • en

info@marinapalamos.com

00 34 972 60 10 00

 

RESERVA EL TEU AMARRADOR

  Nom

  Email

  Eslora / Mànega

  Data d'entrada

  Data de sortida

  PROVEÏDORS I TERCERS TREBALLADORS

  El Port controla l'accés i fa coordinació d'activitats amb els proveïdors del Port i amb els tercers treballadors (treballadors extern que realitzen feines al port com ara manteniment d'embarcacions, i del seus propis treballadors

  La coordinació d'activitats suposa que tant els proveïdors com els treballadors externs, estiguin informats de l'avaluació de riscos laborals, del Pla d'Autoprotecció, dels protocols de funcionament i dels manuals de bones pràctiques ambientals del Port, els quals els podràs consultar clicant sobre els dos botons inferiors.

  Per facilitar la tasca de coordinació de les activitats els tercers treballadors i els proveïdors del Port, estan autoritzats a fer ús de la plataforma de coordinació d'activitats de la Associació catalana de Ports Esportiua (ACPET). Estar donat d'alta implica tenir accès a totes les instal.lacions portuàries de Catalunya associades a l'ACPET. L'alta es gratuïta i es pot fer s través de la web de l'ACPET.

  Pel que fa als proveïdors volem posar en el seu coneixement que la valoració de la qualitat del seu servei s'avaluarà a través del seguiment periòdic de les incidències.